top of page

Möt våra kunder här, vi är stolta att presentera: Fyrens Ölkafé i Göteborg.

Uppdaterat: 16 dec. 2022

Five Accounting har många kunder i sin portal, allt från stora koncerner till mindre fåmansbolag. Vi är lika förtjusta i dom alla!.


Tjejerna bakom Fyrens Ölkafé Heter Emma och Jenniann och har känt varandra länge och fick frågan 2019 att ta över Bengans Fik som ligger i den anrika, klassiska skivbutiken Bengans på Stigbergstorget.

Tjejerna nappade såklart på detta och driver nu i egen regi Fyrens Ölkafé och har sedan dess jobbat hårt för att göra kaféets scen bättre och platsen ännu mer välkomnande. Här skall folk mötas över en öl, fika eller mat och lyssna på musik.

Utbudet av ett stort urval lokala ölsorter och lokala producenter från området kring Masthugget och Stigbergstorget och en meny där allt är vegetariskt eller veganskt lockar många stamgäster och nyfunna vänner till Fyrens Ölkafé. Ett hemtrevligt, opretentiöst och kreativt rum för alla!


Nu till helgen slår de på stort! De firar nämligen sin 3 årsdag med rockiga och punkiga band, Dj´s och massa festligheter och troligen någon överraskning! In och boka din biljett på länken nedan.

82 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page