top of page

Möt våra kunder här, vi är stolta att presentera: Laundry Society AB.

Uppdaterat: 16 dec. 2022

Five Accounting har många kunder i sin portal, allt från stora koncerner till mindre fåmansbolag. Vi är lika förtjusta i dom alla!


Kaisa, chefsutvecklare på Laundry Society, ärvde sitt intresse för dofter från sin pappa som var en parfymälskande kemist med eget laboratorium i källaren. Idag har Kaisa ett laboratorium både på jobbet och hemma i sin källare och kan titulera sig som både doftkreatör och aroma-terapeut och säger själv att dofter är en central del i hennes liv.

Nu är dom ett stort team som arbetar med utveckling av produkter sedan 20 år tillbaka, de utmanar tvättbranschen och har många års erfarenhet inom hudvård, parfym och rengöring. De har skapat Laundry Society utifrån vad de själva har saknat och känt ett starkt behov av.

Ett tydligt exempel på det är deras unika tvättsprayer som gör det möjligt att ersätta vanlig tvätt, att göra mindre fotavtryck i miljön är med ett smartare tvättkoncept både tidssparande, ekonomiskt och hållbart.


Deras produktsortiment innehåller tvättmedel, tvättsprayer och medel som tar bort fläckar, lukter och odörer på dina kläder och dessa tillsammans gör Laundry Society till en heltäckande leverantör inom tvätt och klädvård.

All deras utveckling görs av deras egna team i egna laboratorium och inga kompromisser görs med ingredienserna i produkterna.


In och klicka runt på deras hemsida, perfekt som present till personalen eller julklapp till nära & kära!
86 visningar0 kommentarer

Comentarios


bottom of page