top of page

Möt våra kunder här, vi är stolta att presentera: Mobergs Bil i Göteborg.


Five Accounting har många kunder i sin portal, allt från stora koncerner till mindre fåmansbolag. Vi är lika förtjusta i dom alla!


Moberg Bil bedriver idag handel av personbilar och transportbilar men också av andra typer av fordon. Genom ett brett utbud av varumärken och modeller erbjuder dem något för alla både vad gäller funktionalitet och prisklass. Hos dem kan du köpa din bil online oavsett var i landet du befinner dig via hemleverans.

Moberg Bils framgångar består till stor del av fokus på digitalisering, korta ledtider, bra priser, kvalitet och trygghet. Det finns en stor efterfrågan från bilmarknaden idag om att man som kund vill känna sig trygg vid sitt bilköp. Det har varit ett av Moberg Bils primära mål att jobba för att kunder ska känna sig trygga både under och efter köpet.

2022 kommer man sälja närmare 2000 fordon och 2021 omsatte bolaget ca 400msek.


Vi fick tillfälle att ställa några frågor till Mobergs VD Tobias:


· Vad fick dig att starta Mobergs?

Jag har alltid älskat bilar, försäljning och hade alltid innerst inne drömt om att driva något eget, detta gjorde att jag ofta fick frågan från vänner och bekanta om jag kunde hjälpa dem att sälja sina bilar och där försäljning varit med redan sen barndomen där jag hade extrajobb inom försäljning av olika slag.

Det hela växte fram och fokus flyttades från bilintresset och i stället till möjligheten att göra affärer och bygga relationer.

Min och företagets ambition är och har alltid varit att sälja prisvärda bilar av hög kvalitet och att själva köpprocessen ska vara trygg och smidig så att köpet resulterar i glädje för kunden. När jag startade bolaget insåg jag ganska snabbt att det fanns goda utvecklingsmöjligheter och potential i branschen vad gäller struktur, digitalisering, prissättning och köpupplevelse.

Augusti 2016 sa jag upp mig från min dåvarande anställning på ett åkeri och startade Moberg Bil, jag hyrde ett kontor med en inhägnad som rymde endast ett par bilar jämfört med vår nuvarande anläggning på 5300kvm och där vi har blivit Göteborgs största märkesoberoende bilföretag och en av landets främsta aktörer.


· Hur många säljare har ni?

Antal personer i säljande befattning så som säljare, inköpare & säljsupport sysselsätter ca 15st i verksamheten. Vi har därtill verkstadspersonal, rekond, chaufförer, däckhotell och har fortsatt planerad utökning av verksamheter.


· Några egenskaper en bra bilsäljare skall ha tycker du?

Stort driv, målsättning, följa upp dessa, att vara strukturerad & öppensinnad.


Kika in på Mobergs hemsida här: www.mobergbil.se95 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page