top of page

Möt våra kunder här, vi är stolta att presentera: Surdegsgott i Kullavik.

Five Accounting har många kunder i sin portal, allt från stora koncerner till mindre fåmansbolag. Vi är lika förtjusta i dom alla!


Mannen bakom succén Surdegsgott – Kullaviks lilla Hantverksbageri och boken SURDEG heter Kenny Jakobsson och startade sin verksamhet hösten/vinter 2020 efter att ha jobbat länge som kock, grafiker och filmarbetare. Parallellt med bageriet driver han en uppskattad youtubekanal där han lär ut tips och trix i bakningens värld, mycket sevärd om man vill förkovra sig i bakningens magiska värld!


Favoritbakverken, enligt Kenny, är klyschigt nog stora surdegsbröd och just nu är han på gång med skrivandet av ytterligare en bok som ska följa upp första boken Surdeg – lär dig hantverket. Boken är planerad att vara klar sent år 2023.


Kenny är aktiv på sociala medier och där kan folket förbeställa hans goda pizzadeg till helgens pizzabak och frågar vi Kenny vilken godaste pizzan är svarar han att det är en vit pizza med creme fraiche, Pecorino, tunt skivad potatis med egengjord pesto och burrata. Den kommer vi garanterat att testa!


Är du i närheten av Kullavik, glöm inte att besöka det lilla Hantverksbageriet och börja följa Kennys Instagramkonto för inspiration!184 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page